Remontit

Pientä pintaremonttia vai jotain suurempaa muutosta?

Elämä jättää jälkensä myös koteihin. Kuluneita pintoja, rikkoutuneita paikkoja tai tyyliä ja värejä kultaiselta 60-luvulta. Olisiko aika päivittää kotisi sen ansaitsemaansa kuntoon?

Ostit sitten itsellesi uuden kodin tai asutpa kolmannessa polvessa suvun tilalla, MH-Rakennus toteuttaa kotisi remontit toiveidesi mukaan – niin uusiin kuin iäkkäämpiin koteihin.

Savonlinnalaisena perheyrityksenä ymmärrämme kotisi tärkeyden. Siksi toteutamme kaikki remontit kotiasi kunnioittavasti ja toiveesi huomioivasti.

Rakennamme ja remontoimme kotisi sisä- ja ulkopuolelta tarpeidesi mukaan aina pienestä pintaremontista saneeraustöihin. Miten voisimme auttaa sinua?

Kodin sisäremontit

WC- ja kylpyhuoneremontit

Repsottavia laattoja ja vuotavia hanoja, olisiko aika remontoida? Toteutamme pienet WC- ja kylpyhuoneremontit sinulle huolettomasti ja vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Saunaremontit

Sauna on suomalaisen rentoutumisen paikka. Jos lauteilla ollessa rentoutumisen sijaan enemmänkin jännittää lauteiden kestävyys, on saunaremontin aika. Uudistamme saunasi, jotta sinä voit ottaa rennommin jo remontin aikana.

Keittiöremontit

Keittiö on kodin sydän. Päivitä keittiösi nykyaikaiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Autamme suunnittelussa, puramme vanhan pois sekä asennamme uuden, toiveidesi keittiön vanhan tilalle.

Huoneistoremontit

Oranssit seinät ja kulunut parkettilattia vai kupruilevat tapetit ja reikäinen muovimatto? Oli kotisi seinä- ja lattiapinnat miltä vuosikymmeneltä tahansa, me maalaamme, tapetoimme, korjaamme ja asennamme uutta pintaa vanhan tilalle.

Väliseinät (rakennus ja purku)

Uusia ajatuksia huonejärjestelyistä? Kasvava perhe saattaa tarvita huoneiden uudelleen jaottelua väliseinien avulla tai pieni ja ahdas huone lisätilaa väliseinän purkamisella. Me rakennamme ja puramme väliseiniä tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kodin ulkoremontit ja rakennustyöt

Ovien ja ikkunoiden asennustyöt

Talo pysyy terveenä, jos se hengittää. Jos talvisin tuntuu, että kaikista ovista ja ikkunoista hengitetään liiankin tehokkaasti, kannattaa miettiä myös lämmityskuluja. Asennamme uudet ikkunat ja ovet paikoillensa, joten sinä voit alkaa säästää lämmityskuluissa.

Kattoremontit

Jos katto vuotaa, niin on korkea aika vaihtaa vuotava katto uuteen. Toteutamme isojen ja pienten talojen kattoremontit aina purkamisesta loppusiivoukseen.

Julkisivuremontit ja maalaus

Uusimme vanhat ulkoverhouspaneelit, maalaamme uuden maalin pintaan sekä korjaamme talosi julkisivun.

Terassien ja patioiden rakennus

Terassit ja patiot luovat viihtyvyyttä pihapiiriisi. Rakennamme mieleisesi terassin, jolle olet saattanut suunnitella paljun tai altaan asennusta. Me rakennamme ja asennamme pihallesi juuri sellaisen oleskelutilan kuin haluat.

Varastojen ja aitojen rakennus

Naapurisovun lisäksi piha-aita lisää pienten lasten sekä lemmikkien turvallisuutta pihalla oleskellessa. Rakennamme pihallesi lisätilaa puutarhakalusteille ja ruohonleikkurille sekä pystytämme turvallisuutta lisäävät aidat.