LVI

Lämmitysjärjestelmän uudistus, vuotavat vesiputket tai huollettava ilmastointi – me toteutamme, korjaamme ja huollamme

Arveluttaako iäkkään asuntosi käyttövesiputkien kunto? Jos kotisi rautaiset käyttövesiputket ovat yli 25 vuoden ikäiset, suosittelemme kartoituttamaan putkiston kunnon. Käyttövesiputkien uusiminen ajoissa vähentää merkittävästi vesivahingon riskiä.  

Mietitkö kotisi lämmitysjärjestelmän muuttamista? Vai kaipaako lämmitysjärjestelmä huoltoa? Uudistamme ja korjaamme sekä huollamme kotisi lämmitysjärjestelmän sekä myös ilmastointijärjestelmän.  

Tiesithän, että uusitut putkistot sekä kunnossa olevat lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät nostattavat kotisi arvoa. Savonlinnalaisena perheyrityksenä ymmärrämme kotisi arvon, joten toteutamme korjaus-, huolto- ja uudistustyöt aina kotiasi kunnioittaen sekä toiveesi huomioiden.

Käyttövesiremontit

Käyttövesiputkiston ja vesikalusteiden uusimisella vähennetään merkittävästi vesi- ja kosteusvanhinkojen riskiä, nostatetaan asunnon arvoa sekä jopa parannetaan käyttöveden laatua. Uusimme kaiken puolestasi ja nostatamme kotisi arvoa laadukkaalla työnjäljellämme.

Putkisaneeraukset

Stressaako ajatuskin putkisaneerauksesta, joka olisi pitänyt toteuttaa jo 10 vuotta sitten? Älä enää aikaile, vaan kutsu meidät toteuttamaan sinulle stressitön putkisaneeraus.

Lämmitysjärjestelmän uusinta

Jos kotisi lämmitysjärjestelmä vetelee viimeisiään, olisiko uudistuksen aika? Vaihda lämmitysjärjestelmä energiatehokkaaseen jo hyvän sään aikana, me toteutamme sen!

LVI-asennustyöt

Hankitko uuden suihkun kylpyhuoneeseen tai ilmalämpöpumpun lämmittämään ja viilentämään kotiasi? Toteutamme erilaisten lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien sekä vesikalusteiden asennustyöt.

LVI-huoltotyöt

Pitämällä kotisi LVI-tekniikasta hyvää huolta, säästät rahaa ja voit olla huolettomampi. Säännöllisellä huollolla myös pidennetään laitteistojen ikää sekä vältytään yllättäviltä rikkoutumisilta ja tuhoilta. Huollamme asuntosi LVI-tekniikan tarpeidesi mukaan.

LVI-palvelut yrityksille

Palvelemme myös yritysasiakkaita vankalla kokemuksella! 

Toteutamme kaikki kiinteistöjen LVI-järjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Meiltä järjestyy niin tuntiveloitteiset huolto- ja korjaustyöt kuin suuret asennusprojektit sekä saneeraukset. 

Tarjoamme myös LVI-järjestelmien vuosihuoltosopimuksia.  

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!